Wie Zijn Wij?

Hallo, mijn naam is Ian Oukes, ik ben 25 jaar oud en kom uit Zaltbommel. Mijn passie voor tandtechniek is de rode draad in mijn leven. Door mijn vader ben ik met het vak in aanraking gekomen en sinds mijn 17e ben ik onafscheidelijk van het vak.

Binnen IRHO en alle zusterbedrijven ben ik het technische- en het ondernemende brein. Door mijn ondernemingen Sibeck Tandtechniek & Centrum voor tandprothetiek heb ik al ervaring binnen de ondernemerswereld en het vakgebied tandtechniek.

Ik houdt mij bezig met de zaken omtrent: De laboratoriumwerkzaamheden en de logistiek.

Hallo, mijn naam is Ruben van den Heuvel, ik ben 20 jaar oud en kom uit Zaltbommel. Ik ben al heel mijn leven bezig met ondernemen en commerciële projecten binnen diverse ondernemingen. Binnen IRHO neem ik de commerciële taken op mij.

Binnen IRHO en alle andere zusterbedrijven ben ik de commerciële en financiële man. Ik heb diverse ervaringen binnen commerciële afdelingen in diverse bedrijven en samen met Ian ben ik de perfecte cocktail voor dit bedrijf.

Ik houdt mij bezig met raken omtrent: Inkoop, verkoop, marketing, financiën en online.

Interesse in onze expertise? Kom in contact!